Reparation af opvaskemaskine

Det er aldrig sjovt at skulle undvære sin opvaskemaskine i en travl hverdag. Derfor bestræber vi os på at rykke ud til dig så hurtigt som overhovedet muligt. Vi servicerer både private, offentlige institutioner og virksomheder, og ingen opgave er for stor eller lille.
Ring til os hvis uheldet er ude, og hør hvornår vi kan være hos dig.


Reparation af ovn

Er din ovns varmluft funktion holdt op med at virke, kan kogepladen ikke reguleres, eller kan ovnen ikke tændes? Ring til os for råd, så finder vi sammen en løsning. Vi sidder klar ved telefonen, og er klar til at hjælpe dig så hurtigt som overhovedet muligt. Ingen problemer er for store eller små, og vi servicerer alle lige fra den private til offentlige institutioner og virksomheder.


Reparation af køleskab

Er dit køleskab begyndt at lugte, larmer det, samler der sig vand i bunden, eller er det helt holdt op med at virke?
Uanset hvad problemet og symptomerne er, sidder vi klar til at hjælpe dig. Vi vejleder gerne med tips og tricks til de små hverdagsproblemer, og rykker hurtigt ud når situationen kræver det.
Hos os er du altid i trygge hænder, og vi vil gøre alt for at reparere dine hårde hvidevarer så hurtigt som overhovedet muligt.


Reparation af vaskemaskine

Vil vaskemaskinen ikke centrifugere, kan du ikke åbne døren efter vask, eller slår den HFI/HPFI relæet fra? Uanset hvad problemet er, er vi klar til at hjælpe dig. Ingen problemer er for små, og vi rykker ud til din vaskemaskine så hurtigt som muligt.
Vi servicerer både private, virksomheder og offentlige institutioner.


Reparation af tørretumbler

Vil din tørretumbler ikke starte, varmer den ikke, eller hyler den under drift? Kontakt os for råd og professionel vejledning. Kan det ikke løses ved hjælp af sparring over telefonen, rykker en af vores garvede fagmænd ud til hvor din tørretumbler står inden for kort tid.


Reparation af mikrobølgeovn

Er der brændt hul i bølgeafdækningen, eller varmer din mikroovn ikke? Ring til os for professionel vejledning og sparring. Kan du håndtere problemet selv, guider vi dig igennem processen, og ellers er vores dygtige og kompetente fagmænd klar til at hjælpe dig. Intet problem er for lille eller for stort, og vi kan rykke ud til dig når du ønsker det.


Schou`s El & Hvidevare

Nyborgvej 17 A
5772 Kværndrup
Tlf: 62 27 17 37
Mail: schous@pc.dk

Åbningstider

Mandag:
9.30 - 17.00
Tirsdag:
9.30 - 17.00
Onsdag:
9.30 - 17.00
Torsdag:
9.30 - 17.00
Fredag:
Lukket (åbent efter aftale)
Lørdag:
Lukket
Søndag:
Lukket